Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gamlestaden FF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Träningsmatcher Seniorer Göteborg Vår

Match

Gamlestaden FF (D6H)

0 - 3
gamlestadsvallen 2 konstgräs
11 mars 2017
16:00

Fröjdens FK (D6H)

Referat

INGEN FRÖJD ATT SE GAMLESTADEN I LÖRDAGS

Äntligen så tittade solen fram och det kändes extra roligt att ta sig till denna träningsmatch. Skulle faktumet att vi inte har tränat på 2 veckor även visa sig på plan? Vi ställde upp med följande elva: Dino - Glenn, Omar, Danny - Rinman, Tuan, Ogge, Tim, Eric - Robin, Hoang Ersättare: Axel, Viktor, Peter, Visar

FÖRSTA HALVLEK
Känslan var att vi inte kändes riktigt taggade inför matchstart och det visade sig tyvärr stämma. Även om det skapades ungefär lika mycket målchanser åt båda håll första 20-25 minutrarna av första halvlekarna, så är det inget snack om att Fröjdens är klart bättre med boll och rullar tryggt bollen mellan sig. Det är väl fine, men det är inte ok att vi förlorar hundra procent av duellerna på mitten. Dessutom så är vi oerhört tunna framåt och lyckas aldrig hålla i bollen för att få upp laget. Fröjdens drar iväg ett långskott som studsar över Dino, som missbedömt skottet och redan ligger ner, 0-1!
Vi börjar bli frustrerade och det blir lite negativ stämning som tyvärr bara gör det värre och i slutet av halvleken så gör Fröjden mål igen. Ett inlägg passerar samtliga spelare och en ensam Fröjden-spelare kan plocka ner bollen och snyggt sätta dit den i bortre, 0-2!

ANDRA HALVLEK
Två byten i paus, Axel kommer in för Tim och Peter kommer in för Hoang. Vi försöker peppa igång varandra, men första halvlek innehöll så mycket fel från vår sida att det är svårt att sortera ut det viktigaste.
Vi börjar vinna lite boll i andra i alla fall. Men vi kommer till få bra lägen och Fröjdens försvarar sig bra. Ogge har sprungit både för sig och övriga på mitten och får byta mot Viktor. Strax efter börjar Eric få problem med baksidan och får byta mot Visar. Danny som fått en armbåge på okbenet och dessutom också har problem med baksidan får gå ut mot Tim.
Fröjdens får en hörna där en av deras spelare helt omarkerad gör 0-3!.
Resten av matchen är det Hawaii. Vi går framåt med energi och skapar lite lägen, men öppnar oss totalt bakåt, och hade inte Tim gjort några jättelöpningar bakåt och Dino inte räddat dom frilägen som uppstår, så hade det kunnat bli fler mål i baken. Peter skadar hälkudden och Ogge får gästspela i anfallet. Slut 0-3.

MINDRE BRA GREJER
- Den totala avsaknaden av hjärta i första halvleken från mittfält och anfall.
- Dessutom noll ansvarstagande defensivt.
- Vi skapar för lite framåt.
- Skadorna. Robins knä, Peters hälkudde, Erics baksida, Dannys okben. Bredvid dessa satt långtidsskadade Tobbe och Philip på bänken.

BRA GREJER
- Vädret.
- Visars inhopp.
- Detta var en väckarklocka?

MATCHENS GAFFLAR: Omar, Glenn, Visar
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Axel Karlténius 1 0 0 0 0 0
Danny Jay Höglund 1 0 0 0 0 0
Erik Nordeke 1 0 0 0 0 0
Glenn von Beetzen 1 0 0 0 0 0
Hoang Pham 1 0 0 0 0 0
Joakim Rinman 1 0 0 0 0 0
Omar Omeirat 1 0 0 1 0 0
Oskar Anton 1 0 0 0 0 0
Peter Malmberg 1 0 0 0 0 0
Robin Forsberg 1 0 0 0 0 0
Tim Engström 1 0 0 1 0 0
Viktor Dziike 1 0 0 0 0 0
Vincent Tuan 1 0 0 0 0 0
Visar Balaj 1 0 0 1 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Dino Fazic 1 0 0 0 3 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng